10.10.15

avon master collection makeup palette - first impression + review

γεια σας beautiers!








από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η συγκεκριμένη παλέτα θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα (σε κάποιες χώρες έχει ήδη βγει από πέρυσι) ανυπομονούσα να την αποκτήσω! επιτέλους κατάφερα να την πάρω!! 


πρώτη εντύπωση: 
με το που την άνοιξα, τα μάτια μου έπεσαν πάνω στις σκιές ( ε, που αλλού να πέσουν, αφού είναι τόσα πολλά τα χρώματα), και συγκεκριμένα στην 4 σειρά, στην τέταρτη θέση, ένα μπλε-μοβ (μάλλον το χρώμα της λεβάντας είναι), και γενικά τα χρώματα τις πρώτης σειράς, βασικά όλα μου άρεσαν!
μετά άρχισα να σκεφτομαι γιατί έχουν ξεχωρίσει τις nude αποχρώσεις, και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κάνανε λόγο χώρου!

ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σκιές (55) , καθώς και σε lip gloss - lipsticks (10) και ρουζ (4) , που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.



κάποιες σκιές είναι ματ, άλλες με shimmer και κάποιες είναι μεταλιζέ. τα ρουζ, τα 2 είναι mat ενώ τα άλλα 2 γυαλιστερά. τα lip gloss, είναι τα περισσότερα με glitter.
η απόδοση των χρωμάτων είναι εξίσου καλή.



είναι πολύ χρήσιμη για ταξίδια, αλλά και για καθημερινή χρήση στο σπίτι. μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς με τις σκιές, καθώς και με τα lip gloss, αν τα ανακατέψετε. 

ελπίζω να σας αρέσε (έστω από τις εικόνες), όσο άρεσε και σε μένα και περιμένω κάτω (στα σχόλια) εντυπώσεις! ;)


μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στο "follow by email"

τώρα ακολουθήστε με στο google+ για να μαθαίνετε για καινούργια άρθρα και νέα




2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το review σου! Η παλέτα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα καθώς συνδυάζει όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για ένα καθημερινό και όχι μόνο μακιγιάζ! Φαίνεται πολύ καλή και για ταξίδια! Πολλά φιλιά

    Marylooo
    Από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου. Η παλεττα ειναι πραγματι πολυ ωραια και σε ακρως προσιτη τιμη. στα 20 ευρω μολις. θα ειναι διαθεσιμη συντομα. αν θελει καποια να την προμηθευτει μπορει να στειλει μυνημα/email

    ΑπάντησηΔιαγραφή