3.6.15

haul #3

γεια σας beautiers! 

έκανα κάποια ψώνια τελευταία οπότε είπα να σας τα δείξω!





πάμε να ξεκινήσουμε:

1. σταράκια admiral


άνοιξε ο καιρός και μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι, οπότε είπα να αγοράσω πιο ανοιξιάτικα παπούτσια.
την παρασκευή, λόγο εκπτώσεων είπα να πάω μια βόλτα στα μαγαζιά. περνώντας από τα admiral, είδα αυτά τα υπέροχα σταράκια και σε συνδυασμό με την εκπληκτική τους τιμή (από τα 28 ευρώ στα 20 ευρώ) τα πήρα! 







2. άρωμα avon caribian paradise 50 ml


ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό άρωμα! αν δεν σας αρέσουν τα λουλουδάτα αρώματα μην μπείτε στον κόπο να το δοκιμάσετε! αν είστε σαν εμένα που τα 9 στα 10 αρώματα μου είναι λουλουδάτα, τότε σας προτείνω να το δοκιμάσετε.












3-4. bioderma κρέμα από την σειρά sebium global 50 ml + δώρο gel καθαρισμού προσώπου sebium gel moussant 100 ml
η κρέμα είναι αρκετά καλή και θα την συνιστούσα σε άτομα με λίγα έως καθόλου σπυράκια. το πήρα για τον λόγο ότι υπόσχεται ότι θεραπεύει με βιολογικό τρόπο τις αιτίες όσο και τα συμπτώματα των σοβαρών ατελειών όπως λέει στο πίσω μέρος της συσκευασίας. εγώ δεν είδα καμία τεράστια διαφορά στο δέρμα μου ωστόσο σε συνδυασμό με το gel έκανε καλή δουλεία. η τιμή του σετ είναι στα 14 ευρώ.














5. make up avon bright start 30 ml

ένα foundation σίγουρα για το πρωί αφού η κάλυψη του δεν είναι και η καλύτερη. είναι ματ και η υφή του είναι λίγο περίεργη δεν μπορώ να την προσδιορίσω! ένα συν που έχει είναι ότι έχει spf 15 (δηλαδή δείκτη προστασίας από τον ήλιο 15). πολύ χρήσιμο για το πρωί και έχει και θρεπτικά συστατικά!











                                                           

η κάλυψη του foundation




6. καθαριστική λοσιόν avon natural 100 ml


ένα πολύ οικονομικό καθαριστικό που καθαρίζει και και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. η τιμή του είναι εκπληκτική (2.5 ευρώ στην καμπάνια 15 της Avon) και σίγουρα θα το ξαναπάρω. Έχει άρωμα φρεσκάδας, ωστόσο δεν είναι καθόλου έντονο. ένα ακόμα θετικό που έχει είναι ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



















μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στο "follow by email"





για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Avon:
κάντε κλικ εδώ











fashion lover






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου